Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Afslanken - Proteïnedieet van Kyalin

 Afslanken Doe Je Samen Met Je Kyalin - Coach

 

 

Afslanken is en blijft makkelijker gezegd dan gedaan. Om te beginnen is het niet eenvoudig om die hardnekkige kilo's kwijt te raken. zorgen dat ze ook weg blijven, is ook een uitdaging. Voldoende bewegen, gezond eten, bewust leven, enz. Gelukkig sta je er bij ons niet alleen voor.

Als Kyalin-coach beginnen we niet zomaar aan je dieet. We gaan jou en je gewoontes eerst leren kennen en stellen dan een plan op, op jouw toekomstige maat. En dat plan gaan we dichtbij opvolgen én permanent evalueren.

Want ons doel is samen met jouw een gezond gewicht bereiken en behouden.

En net deze samenwerking met jouw Kyalin Coach garandeert het succes van Kyalin.

 

Wat is Kyalin precies?

Kyalin is veel meer dan een proteïnedieet. Het is een uitgebalanceerd afslankprogramma. We werken met producten verrijkt in eiwitten, maar die arm zijn aan koolhydraten en vetten. Dat zorgt voor de afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa. We beschikken gelukkig over een gevarieerd en smakelijk gamma van kwalitatieve eiwitrijke en koolhydraatarme producten.

Door het inperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt je lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves. Het gevolg? Je verliest gewicht zonder je lichaam uit te putten of aan te tasten.

Het is belangrijk om het juiste tempo en de juiste volgorde te respecteren. Maar daarom doen we dit natuurlijk samen.

Daar gaan we samen voor:

* efficiënt gewicht verliezen

* snelle vetverbranding, zonder verlies van spiermassa

* nieuwe voedingsgewoonten aanleren

* aanzet tot een nieuwe levensstijl

Enkel zo kunnen we een gezond gewicht verliezen, en vermijden we dat het er straks weer bijkomt.

In 4 stappen naar ons einddoel: JOUW IDEALE GEWICHT

Het kyalin - programma verloopt in 4 fasen. Elk van die fasen is erg belangrijk voor je lichaam. voor het beste resultaat moet je ze dus achtereevolgens doorlopen, tot het einde.

 

Stap 1: Afslankprogramma

 

In het eerste programma verlies je het meeste gewicht. Je volgt nu een strikt dieet op basis van eiwitporties met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals brood, aardappelen, pasta, fruit , enz. zijn niet toegelaten! De eerste dagen zijn misschien wat onwennig, maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

 

Stap 2: Reïntroductieprogramma

 

Bepaalde voedingsmiddelen worden opnieuw in het eetschema geïntroduceerd. Graan- en zetmeelproducten, zuivel en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitporties. Je blijft nog steeds gewicht verliezen!

 

Stap 3: Stabilisatieprogramma

 

In deze derde fase worden de kyalin-porties vervangen door gezonde voedingsmiddelen. Zetmeelportie (rijst, paste, aardappelen, ...) worden weer toegelaten. Dit eetschema zal de basis vormen van jouw nieuwe, gezonde voeding.

 

Stap 4: Gezonde voeding = gewichtsbehoud

 

Dit is het einddoel van ons traject! Vanaf nu wordt het een levensstijl. Want het succes op lange termijn is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Maar wees gerust: alles mag, maar met mate. Zo blijf je op je gezonde gewicht.

 

 

Heb je het toch moeilijk in het vooropgestelde programma? Praat erover met je coach en samen vinden jullie een oplossing. Jouw Coach is er immers om jou te steunen, ook na je dieet.

 

Surf zeker ook eens naar www.kyalin.be voor meer tips & tricks

 

Intake gesprek: €25. Dit bedrag krijg je terug bij de start van je nieuwe eetpatroon (binnen de maand van je intake gesprek).  De opvolging achteraf is kostenloos.