Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Elos laser

Wat is fotofacial?

Fotofacial is een techniek waarmee we er voor zorgen dat couperose of fijne adertjes verkleinen en/of waarmee we pigment problemen in gelaat, hals, decolleté of de handen gaan verhelpen.

Hoe werkt de Elos op couperose?

Door de huid heel kort bloot te stellen aan de intensieve Elos flits worden de vaatjes onzichtbaar. Het rood van de adertjes absorbeert de lichtbundel, waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur.

De Elos behandeling is snel, effectief en veilig. Na meestal niet meer dan twee of drie behandelingen variërend van een paar minuten tot circa een half uur is het gewenste resultaat al bereikt.

Hoe werkt de Elos op pigment en sproeten?

Het bruin van de pigmentvlek absorbeert de lichtbundel, waarna het lymfesysteem de restanten  afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur. De Elos behandeling is snel, effectief en  veilig. Na meestal niet meer dan twee à drie behandelingen zal het gewenste resultaat bereikt  zijn. Prachtige effecten op gelaat, hals, decolleté en handen.


Hoe dikwijls moet ik de behandeling herhalen?

In het begin is het het beste om de behandeling na 3 weken te herhalen. Hoeveel
beurten u nodig heeft, hangt of van de grote of diepte van het pigment of de couperose.


Voor wie?

Voor iedereen die last heeft van couperose, gesprongen adertje of pigmentvlekken.

Hoe zit het met de zon?

Tijdens de zomermaanden proberen wij de laser te vermijden. Dit wil zeggen ook geen zonnebank.
Omdat onze huid dan meer zon en UV-straling krijgt, gaat ze ook meer pigment aanmaken. De huid is in de zomer ook gevoeliger en u loopt de kans op meer pigment problemen. U kan dus best wachten tot na de zomermaanden.