Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Endermologie (LPG) en BodySculptor - De ultieme benadering van uw lichaamscontouren

Onze huid is een volwaardig orgaan!

Ze bedekt ons lichaam en geeft een beeld van onze levensstijl; er zorg voor dragen komt er op neer dat we de huid specifieke, aangepaste en gepersonaliseerde oefeningen aanbieden. De behandelknop van de LPG is door zijn kracht de onmisbare techniek om u een gepersonaliseerde vormgeving van uw silhouet aan te bieden en om uw huid haar veerkracht, toniciteit en glans terug te geven.

 

Endermologie is een natuurlijke, niet operatieve methode voor figuurcorrectie en cellulitis. Het neemt de weefselbarrières weg die zorgen voor cellulitis en vetophopingen. De circulatie wordt hersteld waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kunnen ook andere klachten verminderen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten.

 

De resultaten zijn reeds verschillende jaren bewezen:

  • cellulitis verdwijnt
  • de huid wordt terug soepel
  • het lichaam wordt gemodelleerd
  • de huid krijgt zijn veerkracht en glans terug

 

U kan steeds vrijblijvend langskomen zodat we een aangepaste kuur kunnen samenstellen.

Voor een optimaal resultaat is het atuurlijk heel belangrijk om je endermologie kuur te combineren met een ontslakkingskuur of een manuele P. Jentschura cellulitisbehandeling.

 

Naast onze endermologie hebben we ook Bodysculptor om extra op verstevinging te werken.

Bodysculptor combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven met de weldaden van lichamelijke drainage door micropressie.  Bodysculptor gaat op een selectieve manier vetmassa verminderen. De specifieke golflengte stimuleert de biologische mechanisemen van ons natuurlijk vetverbrandingssysteem.  Bodysculptor stimuleert dus de afbraak van vetten met duurzame effecten en bevordert de vetverbandingsproceesen. Het is een toegevoegde waarde voor de verstevinigng van de huid.

 

Welke resultaten mag u verwachten?

Het gemiddelde verlies in centimers op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten.

Voor wie is bodysculptor geschikt?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones ook gelijktijdig behandelen. Iedereen die dus slank en gezond door het leven wil, heeft plezier van de bodysculptor. zowel mannen als vrouwen en op leeftijd staat geen grens.

Niemand ontsnapt op een bepaalde leeftijd aan het fenomeen van een verslapte huid. De levenstijl speelt hierin een belangrijke rol, maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie. Dit zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezells ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met bodysculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid. Dit voor zowel het lichaam als voor het gelaat, kin en hals.

hoe dikwijls moet ik de bodysculptor herhalen?

Een kuur zijn 12 behandelingen, met een fequentie van 2x/week.

De resultaten zijn duurzaam, toch adviseren wij om je kuur 1x per maand te onderhouden. dit kan je makkelijk doen, door bijvoorbeeld onmiddellijk een nieuwe beurtenkaart te nemen.