Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Environ

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

 

 
 
 
 
 

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende? 

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

 
 
 
 
 
 
 

SWISS label

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert  de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.  Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten  kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

 

BEHANDELEN

 

Je gelaat behandelen met het Ionzyme DF apparaat.

 

Wat is het?

 

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van je gelaats- of lichaamsbehandeling bij je Environ skincare specialiste en geeft prachtige resultaten. 

 

                                                          Wat doet het?

 

Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid! Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese. 

Wat wil zeggen: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen door de huid. 

 

Resultaat?

 

Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Je poriën zijn fijner, je huid is gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. Een mooie, egale huid die straalt, klinkt goed, toch!

 

                                                          Iets voor mij?

 

Deze behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van pukkels, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, striemen of cellulitis wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

 

                                                         Nog extra redenen nodig?

 

Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes (laag frequentie sonoforese en intermitterende iontoforese) in 1 behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ behandelingserums en -gels geven spectaculaire resultaten.

 

                                                        Let’s do this!

 

Wil je heel snel resultaat? Kies dan voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen, de Environ Lunchtime treatments. Deze focussen zich op een specifieke huidconditie of op een bepaalde zone zoals een fronslijntje, de oogcontouren, lipcontouren of een slappere huid in de hals. 

Wil je een behandeling voor het hele gelaat, de hals en de decolleté? Dan raden we je de Environ Intensive of Essential behandelingen aan, elke 4 weken. 

Natuurlijk is elke huid anders en heeft elke huid andere behoeften. Daarom zal een Environ skincare specialiste altijd eerst de huid grondig analyseren voor elke behandeling en samen met jou een gepersonaliseerd behandelingsplan met het Ionzyme DF apparaat opstellen voor de meest optimale resultaten!

 
 
 
 

                                                       DE WEG NAAR EEN PERFECTE HUID

 

De Environ behandelingen werden ontwikkeld om de huid er nóg gezonder te laten uitzien. Vervolledig je huidverzorgingsroutine op een mooie en feilloze manier.

 

Ontdek Environ | je eerste Environ gelaatsbehandeling

 • Environ Discovery

Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale gelaatsbehandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Min. 75 minuten

 

Ionzyme DF apparaat | Dit apparaat brengt de actieve ingrediënten die in onze serums zitten dieper in de huid voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities

 • Environ Intensive

Onze luxe gelaatsbehandeling, voor wie alleen het allerbeste wil.

Min. 90 minuten

 • Environ Essential

We richten ons op de essentiële aandacht voor je huid.

Min. 55 minuten

 • Environ Focus

Een complete gelaatsbehandeling met extra focus op de probleemzones.

Min. 70 minuten

 • Environ Skin Renewal

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, met een stralende vernieuwde huid als resultaat!

Min. 75 minuten

 • Environ Lunchtime

Een kuurbehandeling met de focus op specifieke probleemzones. Maximum resulaat in een minimum van tijd.

Min. 15-45 minuten

 

Manuele behandelingen | Wanneer het Ionzyme DF apparaat voor jou niet geschikt is, hebben we ook enkele manuele gelaatsbehandelingen met uitmuntende resultaten

 • Environ Sensitive

Zachtheid en extra comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid.

Min. 60 minuten

 • Environ Deep Cleansing

Deze gelaatsbehandeling is perfect voor wie last heeft van verstopte poriën. Met een fris gevoel van zuiverheid als resultaat.

Min. 60 minuten

 • Environ Vital

Ontspannende vitaminebehandeling voor een zachte en stralende huid.

Min. 65 minuten

 

Cool Peel System | Een peelingkuur van 3 tot 6 behandelingen. Ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes. Met deze gelaatsbehandeling werken we aan de totale huidverjonging

Min. 60 minuten

 

Environ lichaamsbehandelingen 

 • Environ Body Profile

Kuurbehandeling die komaf maakt met sinaasappelhuid.

Min. 15 minuten tot 25 minuten

 • Environ Hand/Foot experience

Sensationele hand- of voetverzorging en kan perfect in combinatie met je gelaatsbehandeling.

 

 
 
 
 
 
 
 

De man achter het merk

 

Dr. Des Fernandes behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld en was in de jaren ‘80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging!

Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen. Door heel wat onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een gamma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen. 

De missie van Environ is om met wetenschappelijke en geavanceerde technologieën huidverzorging te maken voor zowel mannen als vrouwen, jong én oud en geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.