Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Exilis Protégé: het veilige alternatief voor een facelift

Huidverslapping en rimpels zijn het directe gevolg van volumeverlies van de huid, wat voornamelijk te wijten is aan verminderde collageen.
Exilis Protégé is een revolutionair apparaat dat de collageenmatrix herstelt waardoor de huid fenomenaal voller en strakker wordt, zonder chirurgie en zonder recovery periode.Hoe werkt de technologie van Exilis Protégé?

Tijdens de Protégé behandeling wordt een computergestuurde applicator heen en weer bewogen over het te behandelen gebied. U voelt hierbij een sterke, maar comfortabele warmte. De mogelijkheid om de energie te focussen op specifieke zones en om de kracht en diepte aan te passen, maakt de Protégé bijzonder effectief.
Een constante monitoring zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding naar de diepere huidlagen. Daar wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle matrix. Bovendien wordt de oude, niet-elastische collageen op termijn volledig vervangen door een nieuw veerkrachtig collageennetwerk: 'het Collagen Refill Process.'

Is de behandeling veilig?

Exilis Protégé is het enige apparaat dat én met hoge kracht werkt én tegelijk extreem veilig is dankzij twee gepatenteerde systemen: de 'Synchrone Energie Emissie' van Radiofrequente + Ultrasone energie die zorgt voor hoge efficiëntie en de 'Energy Flow Control' die de extreme veiligheid garandeert.

Wat kan ik verwachten van een Exilis Protégé behandeling?

Al vanaf de eerste behandeling wordt het Collagen Refill Process geactiveerd. Vaak merkt men al meteen een verbetering, maar om een duurzame verstrakking te krijgen zijn gemiddeld 4 à 6 behandelingen nodig, liefst met een frequentie van 2x per maandNa afloop van de kuur zal het resultaat nog gedurende 3 à 6 maanden toenemen omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat. Om het resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling aangewezen om de 6 maanden.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Alle zones waar zich verslapping voordoet, kunnen worden behandeld. De vraag naar huidverstrakking betreft vooral het gelaat, hals, decolleté en de armen. De behandelduur is afhankelijk van de zone. Eén zone duurt maximaal 20 minuten.
Duizenden artsen wereldwijd zijn het er over eens: de resultaten zijn verbluffend. Rimpels worden op een biologische manier opgevuld, de huid ondergaat een lifting en verstrakking waardoor men er jaren jonger uitziet.