Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Metatherapy

THE FACELIFT ALTERNATIVE : METATHERAPY

MetaTherapie staat voor Medical & Estetical Tissue Activation therapy.

Meta Therapie van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums.
Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de
oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De nieuwste methode voor:

-          Huidverbetering

-          Huidverjonging

-          Hydratatie

-          Herstel

Hoe werkt Metatherapie?

Bij Meta Therapie worden op een pijnloze manier met ultradunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. De huid ziet deze microperforaties als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat zelf collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit door de huid zelf. Bovendien worden gelijktijdig met de behandeling actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables waarmee het mogelijk is om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren die afgestemd zijn op het huidtype en het gewenste resultaat.

 

Hoe dikwijls moet ik de Metatherapie toepassen?

U start met minimaal 4 wekelijkse behandelingen, gevolgd door 4 tweewekelijkse behandelingen en daarna dient het behaalde resultaat onderhouden te worden door 1 behandeling per 4 tot 6 weken. De rimpelbehandelingen worden uitgevoerd met een tussenperiode van 2 weken tussen elke behandeling zodat de huid zich voldoende kan herstellen. Gemiddeld zijn er 4 tot 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Als actieve subjectables maken wij gebruik van MESOLINE - een medisch-esthetische productlijn van actieve ingrediënten

1. mesoline antiox: laat een vermoeide en zonbeschadigde huid heropleven; voorkomt en herstelt tekenen van huidveroudering

2. mesoline refresh: vervaagt rimpels en fijne lijnen; herstelt het volume en de hydratatie van de huid                                                                                                                           3. mesoline tight: verstevigt een verslapte huid, herstelt het volume, verfijnt vergrootte poriën; vervaagt (acné)littekens en striae

4. mesoline shine: egaliseert pigmentstoringen en een vlekkerige huid; vervaagt onvolmaaktheden

https://www.youtube.com/watch?v=bUbZUm7mTvw