Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Mineralen make-up jane iredale

MAKE-UP MET EEN NIEUWE BETEKENIS...

 

Waarom minerale make-up van jane iredale?

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

 

Wat maakt het verschil met make-up producten die ik overal kan verkrijgen?

  • Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.
  • Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid.
  • Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks.
  • Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten.
  • Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken.
  • Ontstekingswerend. Onze producten dragen effectief bij tot de gezondheid van de huid.
  • Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal.
  • Zonnebescherming. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.
  • Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA.
  • Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren.
 

Wat maakt jane iredale make-up zo uniek

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Ontdek make-up die goed is voor je huid! 

 

Vier in één

Onze veelzijdige producten Amazing Base, PurePressed Base, Dream Tint en Glow Time bieden vier belangrijke functies in één: foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging.

 

Dekking

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations en concealers een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt.

 

Afwerking

Kwaliteitsvolle mineralen interageren met licht. Daardoor krijgen ze het beroemde soft-focus effect. Onze waaier aan foundations biedt een verschillende afwerking: van een trasparante tot volledige dekking, van stralend tot fluwelig.

 

Niet-comedogeen en olievrij

De huid kan vrij ademen en normaal functioneren. Alle producten ondergaan comedogene tests in laboratoria.

 

Zonnebescherming

Zes jane iredale producten wonnen The Skin Cancer Foundation’s Seal of Recommendation. Deze erkenning bevestigt dat de producten op voldoende en veilige manier zonneschade aan de huid helpen voorkomen.

 

Hechtingsvermogen

Onze mineralen hechten zich bij het aanbrengen uitstekend aan elkaar, zodat ze niet uitlopen, lijntjes vormen of vervagen. Ze kunnen makkelijk worden verwijderd met onze speciale Magic Mitt. Dit magische doekje heeft enkel water nodig om make-up efficiënt te kunnen verwijderen.

 

Minimum Risico op Allergieën

Onze producten zijn klinisch en dermatologisch getest op veiligheid en allergieën.

 

Ontstekingswerend

Door het gebruik van ontsteking werende ingrediënten dragen onze producten effectief bij tot de gezondheid van de huid.

 

Natuurlijke bewaarmiddelen

Daar waar bewaarmiddelen noodzakelijk zijn gebruiken we natuurlijke stoffen, altijd zonder parabenen en fenoxyethanol.

 

Partikelgrootte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM TE STRIJDEN TEGEN KANKER, MOET U ZICH CONSTANT BESCHERMEN...

 

Met de producten van jane iredale, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om mooi EN tegelijkertijd beschermd te zijn dankzij de 5 producten die aanbevolen zijn door de “ Skin Cancer Foundation ”.

 

Het veelvuldig gebruiken van deze producten, vermindert het risico op huidkanker door overmatige blootstelling aan de zon. Deze producten werken ook preventief tegen beschadiging van de huid door de zon, zonneslag en vroegtijdige veroudering.

 

De “Skin Cancer Foundation” beveelt PurePressed Base®, Dream Tint®, LipDrink™ , Powder-Me SPF® en Amazing Base® aan als doeltreffende UV-bescherming.