Vind ons op Facebook Vind ons op Twitter 011 69 69 84    

U bent hier

Ontslakken / Ontgiften

 

Wat is verzuring?

 

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam. De aanwezigheid van teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilasatose.

 

Wat zijn onze Klachten van verzuring?

 

Verzuring kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen ernstige aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen, een hartinfarct. Maar heel weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.

 

In eerste instantie zal het lichaam zelf het teveel aan zuren proberen op te lossen door mineralen te onttrekken aan het lichaam. Deze mineralen bevinden zich o.a. in het skelet, huid, haren en gebit. Maar wanneer deze natuurlijke mineraaldepots ‘op' zijn, kunnen er ernstige klachten optreden. Tevens zullen door deze verzuring zich steeds meer slakken in het lichaam gaan afzetten en zo ontstaat er o.a. overgewicht en cellulitis.

 

Het is dus zeer belangrijk om voldoende basevormende voedingsmiddelen in te nemen, om zo de zuurvorming van het lichaam tegen te gaan. Mineralen zijn nodig om de zuren te neutraliseren. Door onze verkeerde eetgewoonten en moderne drukke levensstijl is het belangrijk om continu te ontzuren om zo een ‘goede gezondheid' te behouden.

 

Wat is de oplossing?

 

Start jouw detox kuur NU!!!

 

 

De 3 stappen van P Jentschura:

  • spoeling
  • reiniging
  • regeneratie
  •  

voeren naar:

                gezondheid en schoonheid
 


Onze producten:

  • 7x7 KruidenThee = Evenwichtige kruidensamenstelling

 


De zinvolle samenstelling van 49 kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems zorgt voor een unieke volle smaak en een goede verteerbaarheid van deze 7x7 KruidenThee. In deze thee vind je alle elementen van de natuur. Ze is zacht van smaak en een uitstekende spoeler of reiniger van uw huid, weefsels, spieren, gewrichten en organen. 3 tot 5 tassen per dag is ideaal om je lichaam te zuiveren, samen met 1l water.

 

  • MeineBase = Basisch-mineraal badzout

 


Een weldaad voor een mooie huid en mooie handen.Dit basische badzout heeft zijn beroemde en geliefde huidverzorgende werking te danken aan zijn optimale alkaliteit, de daarin aanwezige natuurlijke mineralen en 8 waardevolle edelstenen. MeinBase heeft een basische PH-waarde van 8.5. Peter Jentschura en Josef Lohämper hebben dit basisch badzout ontwikkeld, waardoor de mens zich weer natuurlijk reinigen en verzorgen kan, zoals hij 9 maanden gedaan heeft in het vruchtwater van de moederschoot. De basen trekken de zuren en andere schadelijke stoffen uit de huid en slijmhuid. In deze basische vloeistof vet de huid zichzelf, terwijl de in water oplosbare schadelijke stoffen, door de zweetklieren en de in vet oplosbare schadelijke stoffen, door de talgklieren uitgescheiden worden. De duur van het bad is minstens 30min. Ook baby's en kinderen mogen MeinBase in bad doen om de huid te zuiveren.

 

  • BasischeKousen = voor een lichaamsreiniging met resultaat via de voeten en het onderbeen 


Onze voeten zijn onze "hulpnieren". Het lichaam transporteert gifstoffen en zuren in het onderbeen en de voeten. Daardoor jeuken of branden voeten of onderbenen. Of ze doen pijn. Gewrichten en voeten zwellen op. Aan de tenen en nagels kunnen schimmels, die in en van schadelijke stoffen leven, verdwijnen.
BasischeKousen bestaan uit een paar binnenkousen uit katoen en een paar buitenkousen uit scheerwol. Voor het aantrekken worden de binnenkousen in water gelegd waar 1 koffielepel MeinBase werd in opgelost. Daarna worden ze goed uitgewrongen. De buitenkousen worden daarover droog gedragen.

 

  • EnergieBorstel


 

Een betrouwbare methode om ons lichaam te reinigen:
Borstel in uitscheidingsrichtingDroogborstelen is een uitgelezen manier om het algehele welzijn te verbeteren alsook voor de regeneratie vanons organisme. Deze borstelingen hebben een gunstige uitwerking op de bloedsomloop, maar ook op het hele zenuwsysteem.
 


Onze huid, onze handen en voeten zijn de "uiteinden" van ons lichaam.
Hou met basische lichaamsverzorging en met regelmatige borstelen deze periferie zuiver, elastisch, strak en mooi.

 

 

Ga je voor een perfect resultaat; laat je testen en herbron je lichaam met de Dr. Schüssler celzouten!!

 

Schüssler Celzouten zijn minerale zouten die normaal gesproken in de goede verhoudingen voorkomen in het lichaam. Het zijn belangrijke elementen om de stofwisseling in het lichaam goed in stand te houden. De stofwisseling zorgt er voor dat alles wat op een mens afkomt, zowel in geestelijke als in materiële zin, verwerkt wordt tot energie, bouwstoffen voor celvorming en af te voeren stoffen.Doordat ons leefmilieu steeds meer belast wordt, krijgt de stofwisseling het steeds moeilijker. Daardoor kunnen er minder mineralen uit de voeding worden opgenomen, waardoor gezondheidsklachten kunnen ontstaan, symptomen van een verstoorde stofwisseling.
Die klachten kunnen voorkomen worden, of je kunt ervan herstellen door de stofwisseling te optimaliseren.
 


Schüssler zouten zijn, door hun cel-ontgiftende en cel-opbouwende eigenschappen, in staat om het met allerlei schadelijke stoffen overbelaste organisme, te reinigen en het weer de kans te geven gezond te functioneren.

Het gezicht is de spiegel van onze gezondheid en geeft door allerlei kenmerken haarfijn bepaalde celzouttekorten aan.